Top 10 populairste zonwering merken voor dakramen in Nederland

Gepubliceerd op: 22 maart 2023

Dakramen zijn een fantastische manier om natuurlijk licht en frisse lucht in huis te brengen. Om het comfort en de functionaliteit van je dakramen te optimaliseren, is het belangrijk om de juiste zonwering te kiezen. In dit artikel ontdek je de top 10 meest populaire zonnescherm merken voor dakramen in Nederland, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken voor jouw woning.

 

Velux

Velux staat bekend als een toonaangevende fabrikant van dakramen en zonwering. Ze bieden een breed scala aan stijlen, kleuren en materialen, geschikt voor diverse interieurs en behoeften. Velux-zonwering is eenvoudig te installeren en biedt duurzaamheid en kwaliteit.

 

Fakro

Fakro is een wereldwijd bekend merk dat gespecialiseerd is in dakramen en bijbehorende accessoires. Hun zonneschermen voor dakramen zijn stijlvol, functioneel en gemaakt van hoogwaardige materialen. Fakro biedt zowel handbediende als elektrische bedieningsopties aan.

 

Roto

Roto is een ander prominent merk op het gebied van dakramen en zonwering. Ze onderscheiden zich door hun innovatieve ontwerpen en focus op gebruiksgemak. Roto zonneschermen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, zoals verduisterende rolgordijnen, plisségordijnen en jaloezieën.

 

Luxaflex

Luxaflex is een bekend merk op het gebied van raamdecoratie en zonwering. Ze staan bekend om hun innovatieve ontwerpen en uitstekende kwaliteit. Luxaflex biedt op maat gemaakte oplossingen voor dakramen, waaronder rolgordijnen, plisségordijnen en horren.

 

Solstro

Solstro is een Nederlands merk dat zich richt op dakramen en zonneschermen. Ze bieden een breed scala aan producten, zoals verduisterende rolgordijnen, jaloezieën en insectenhorren. Solstro staat bekend om hun betaalbare prijzen en goede kwaliteit.

 

Sunway

Sunway is een gerenommeerd merk in Nederland op het gebied van raamdecoratie en zonwering. Ze hebben een uitgebreid assortiment zonwering voor dakramen, waaronder rolgordijnen, plisségordijnen en horren. Sunway staat bekend om hun duurzame producten en stijlvolle ontwerpen.

 

Copahome

Copahome is een Belgisch merk dat zonwering en raamdecoratie aanbiedt voor dakramen. Ze zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte oplossingen en bieden verschillende soorten zonneschermen, zoals rolgordijnen, plisségordijnen en duo rolgordijnen.

 

B&C Raamdecoratie

B&C Raamdecoratie is een Nederlands merk dat zich richt op stijlvolle en functionele raambekleding voor dakramen. Ze bieden een breed scala aan zonneschermen, zoals jaloezieën, rolgordijnen en plisségordijnen. B&C staat bekend om hun kwaliteit en klantgerichte service.

 

Keylite

Keylite is een internationaal merk dat dakramen en bijpassende zonwering aanbiedt. Ze hebben een uitgebreid assortiment aan zonwering, waaronder verduisterende rolgordijnen, jaloezieën en plisségordijnen. Keylite staat bekend om hun innovatieve producten en gebruiksvriendelijke installatie.

 

Dakraamgordijnen.nl

Dakraamgordijnen.nl is een Nederlandse webshop die zich uitsluitend richt op zonwering voor dakramen. Ze bieden een breed scala aan zonneschermen van verschillende merken, zoals Velux, Fakro en Roto. Ze onderscheiden zich door hun ruime keuze en goede klantenservice.

 

Door het kiezen van de juiste zonneschermen voor jouw dakraam, kun je de functionaliteit en het comfort van je dakramen aanzienlijk verbeteren.

Meer lezen?